Twisted Capelet

En aquest nou patró, el Twisted Capelet , he utilitzat una tècnica que em va semblar molt útil per tenir un acabat que facilita unir bé els dos extrems. A mes a mes també serveix per si es necessita ajustar la mida del projecte: El Cast-On Provisional.

Hi ha diversos mètodes per crear un Cast-On Provisional. En aquests enllaços trobareu breus vídeos dels que considero més útils:

Un sol pas (un vídeo de 7 minuts en castellà) que afegeix els punts directament a l’agulla

Dos passos amb ganxet (un vídeo de 3 minuts en anglès) que utilitza primer una cadeneta de ganxet, i després agafa els punts de la cadeneta amb les agulles de mitja.

Un sol pas amb ganxet (un  vídeo de 2 minuts en anglès) que també utilitza el crochet, però que afegeix els punts directament a l’agulla

A tots els casos, haureu d’utilitzar un altre fil de gruix similar i amb un color de contrast per facilitar-ne la retirada.

Aquesta imatge mostra com aquesta tècnica proporciona un bon acabat al Twisted Capelet.

Provisional cast on

El Twisted Capelet és un patró multicolor treballat en pla, en una construcció esbiaixada que després es gira i s’uneix per agafar la forma Moebius” amb l’afegit d’un pic triangular a la part posterior.

Trobareu mes informació sobre aquest patró a Raverly.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *