Bosseta Mestral/Mestral Purse: Stripes & Leftover yarn (II)

En el post anterior us suggeria utilitzar restes de cabdells per fer un senzill Top d’estiu amb agulles circulars (Top Mestral). Com encara em sobraven uns 100 grams, vaig pensar en fer encara més simple, i aquesta vegada en crochet. El resultat: la Bosseta Mestral, o Mestral Purse.

En aquest projecte he utilitzat una proporció de colors similar al Top, i uns punts de ganxet bàsics. Sent una bosseta petita, i depenent de la nansa que li posis, també ho podràs utilitzar de ronyonera. Sent de mida petita, teixit en ganxet i amb punts bastant tupits, no hi ha necessitat de posar folre, encara que això sempre va a gustos

Els dos projectes necessiten en total menys de 600 grams en 4 colors. Una bona excusa per reduir vostre stash!

A l’igual que el Top Mestral, el patró del Mestral Purse el teniu a Ravelry i Etsy.

Recorda que et pots subscriure a la meva NEWSLETTER per mantenir el contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *